Social
Redactor: Elvira Chilaru
14 august 2020

Un ”cetățean român”, reținut într-o pădure de lângă frontieră

Un ”cetățean român”, reținut într-o pădure de lângă frontieră

O persoană care a încercat să treacă granița ilegal în apropierea satului Huta, raionul Ujgorod, a fost reținut ieri la miezul nopții de către grăniceriii detașamentului Ciop.

O persoană, fără pașaport, care s-a prezentat ca fiind cetățean român, a fost reținut în pădure de o patrulă militară din cadrul  departamentului Ujgorod. Persoana reținută nu a putut explica unde se află pașaportul său, argumentând că intenționează să meargă în Germania, țara în care locuiește. Pentru a afla circumstanțele infracțiunii, străinul a fost dus la centrul de detenție temporară al detașamentului de frontieră Ciop. După identificare, el va fi adus la răspundere administrativă în temeiul art.204-1 Codul infracțiunilor administrative "Trecere ilegală sau încercare de trecere ilegală a frontierei de stat a Ucrainei", informează  serviciul de presă al detașamentului de frontieră Ciop.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 205
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți