Social
Redactor: Elvira Chilaru
21 august 2019

Ujgorod: A început campania de colectare de ghiozdane cu rechizite pentru copiii nevoiași

Ujgorod: A început campania de colectare de ghiozdane cu rechizite pentru copiii nevoiași

Locuitorii orașului Ujgorod, precum și din alte localități ale regiunii Transcarpatia sunt invitați să se alăture campaniei ”Primul ghiozdan”.

Pentru a patra oară în orașul Ujgorod este demarată acțiunea de caritate ”Primul ghiozdan”. A început Campania de colectarea  de rechizite școlare și alte lucruri necesare pentru procesul de învățământ  (huse, rucsacuri, caiete etc.) pentru clasa 1.

Rechizitele școlare sunt colectate pentru copiii din familiile  defavorizate, care nu sunt în măsură să-și pregătească  copiii de școală. În cadrul campaniei pot fi donate rechizite școlare, ghiozdane și haine.

Doritorii  pot  aduce articole noi sau folosite organizatorilor acțiunii sau pot dona  bani pentru achiziționarea acestor articole. Există trei puncte de primire a rechizitelor școlare: Ujgorod, piața Pocitova, 3 (biroul 134) str.Șvabska, 25 (birouri – 4 și 5), localitatea Minai (CF Caritas).

Rezultatele acțiunii de caritate vor fi date publicității în data de 23 august la Teatrul de Păpuși din Ujgorod.

Organizatorii campaniei, Centrul municipal pentru Servicii Sociale, Familie, Copii si Tineret,  Fundatia Caritas  și Centrul de Resurse din regiunea Trannscarpatia vă invită să vă alăturați acestei initiative și să donați rechizite noi și vechi pentru copiii în nevoie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 300

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți