Social
Redactor: Mariana Struț
06 noiembrie 2019

Ucraina: Guvernul Goncearuk anunță recensământul populației în 2020

Ucraina: Guvernul Goncearuk anunță recensământul populației în 2020

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a ratificat termenele în care se va desfășura recensământul populației Ucrainei în anul 2020.

”Guvernul a ratificat definitiv termenele în care se va desfășura recensământul populației. Acesta va avea loc în lunile noiembrie – decembrie al anului 2020”, se menționează în comunicatul Oficiului ombudsmanului.

În timpul ședinței comune a reprezentanților Serviciului de stat de statistică și reprezentanților ombudsmanului a fost discutată perfecționarea formelor de documentare, cantitatea informațiilor necesare și securitatea păstrării acestora, este menționat pe site ombudsmanului.

Reamintim că Cabinetul de Miniștri a inclus suma estimată pentru recensământul populației în bugetul de stat pentru anul 2020.

FMI, prognozează că populația Ucrainei până la finalul anului 2024 va fi de 41,039 de persoane – adică se va micșora timp de 4 ani cu 1 milion cetățeni.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 292

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți