Social
Redactor: Mariana Struț
06 aprilie 2020

Regiunea Cernăuți: 220 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19

Regiunea Cernăuți: 220 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19

Datele cercetărilor de laborator până în data de 5 aprilie au confirmat 220 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus de tip nou în regiunea Cernăuți.

În special sâmbătă, 4 aprilie, în regiunea Cernăuți au fost confirmate 18 cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus de tip nou.

Duminică, 5 aprilie, noi cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 nu au fost înregistrate.

De menționat că la secțiunea terapie intensivă a spitalului regional pentru copii sunt internați 2 minori cu suspiciuni de COVID-19. Unul dintre aceștia este nou născut.

Mama lui a contactat cu o persoană care a avut testul pentru coronavirus pozitiv. Cel d al 2-lea pacient este un băiețel născut în 2010 care are o patologie secundară, el a contactat cu bunica la care s-a confirmat îmbolnăvirea cu COVID-19.

Reamintim că din cele 220 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus de tip nou în regiunea Cernăuți, 11 pacienți s-au tratat, au fost înregistrate 5 decese.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 460

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți