Social
10 martie 2017

Redeschiderea Punctelor de Trecere a Frontierei ucraineano-române va reduce cu mult îngreunarea traficului

Redeschiderea Punctelor de Trecere a Frontierei ucraineano-române va reduce cu mult îngreunarea traficului

Traficul la frontiera ucraineano-română devine tot mai îngreunat din cauza numărului mare de solicitări din ambele părţi de a călători în Ucraina şi România. Dacă vor fi redeschise Punctele de Trecere a Frontierei „Diakivţi-Racovăţ” şi „Crasna – Vicovu de Sus”, apoi acele rânduri se vor reduce simţitor.

Potrivit primarului comunei Crasna Ştefan Dragun, în acest an e posibil să fie redeschis Punctul de Trecere a Frontierei „Crasna – Vicovu de Sus”. Partea română a finalizat deja lucrările şi la Racovăţ, şi la Vicovu de Sus, însă, partea ucraineană nu se prea grăbeşte să dea din coate. Totuşi au fost însuşite peste 4 milioane grivne pentru amenajarea şi asfaltarea drumului. Prin Punctul de Trecere a Frontierei „Crasna – Vicovu de Sus” vor putea circula atât pietonii, cât şi mijloacele de transport care nu vor depăşi greutatea de 3 tone.

BucPress

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 2572


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți