Social
Redactor: Elvira Chilaru
07 noiembrie 2019

Medicii transcarpatieni și-au împărtășit experiența în neurochirurgia spinală

Medicii transcarpatieni  și-au împărtășit experiența  în neurochirurgia spinală

Trei operații complexe cu utilizarea echipamentelor  de înaltă tehnologie au fost efectuate de chirurgii transcarpatieni, în cadrul  masterclass la Centrul Regional de Neurologie și Neurochirurgie.

Cincizeci de medici din toată Ucraina, împreună cu șeful unui grup neurofiziologic de la Universitatea San Francisco din SUA, au avut oportunitatea de a prelua experiența chirurgiei spinale, informeaă M-studio.

Chirurgii transcarpatici au organizat masterclass-ul la neurochirurgia spinală. Au fost efectuate trei intervenții chirurgicale  folosind echipamente de înaltă tehnologie. Monitorizarea neurofiziologică intraoperatorie este cea mai recentă tehnică folosită astăzi în neurochirurgie. Nu toate  clinicile occidentale au acces la ele. Centrul Regional de Neurologie și Neurochirurgie este singura instituție medicală din Ucraina unde au însușit și au folosit cu succes această tehnică în decurs de doi ani. Neurochirurgii transcarpatieni  și-au împărtășit experiența celor peste 50 de medici ucraineni sosițși din toate regiunile țării. Șeful grupului neurofiziologic de la Universitatea din California, San Francisco, Lunyung Guo, s-a alăturat și ea la masterclass-ul colegilor transcarpatieni.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 419


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți