Social
Redactor: Mirela Amarie
07 mai 2021

Dezinfectanți, halate și viziere pentru siguranța elevilor la evaluarea externă din regiunea Cernăuți

Dezinfectanți, halate și viziere pentru siguranța elevilor la evaluarea externă din regiunea Cernăuți

Regiunea Cernăuți se pregătește pentru evaluarea externă independentă din acest an. Sesiunea principală de testare va avea loc în perioada 21 mai - 15 iunie, indiferent de nivelul de securitate epidemică din regiune.

Prin urmare, se va acorda o atenție considerabilă protecției participanților, a asigurat șeful adjunct al Administrației Regionale de Stat Cernăuți, Iryna Isopenko.

Potrivit șefului adjunct, regiunea Cernăuți a primit de la bugetul de stat peste 546 mii de grivne pentru nevoile relevante. Fonduri care vor fi utilizate pentru achiziționarea de dezinfectanți pentru tratarea mâinilor și suprafețelor la punctele de testare, halate și viziere de protecție pentru persoanele care vor asigura desfășurarea evaluării externe.

„Este important ca evaluarea externă independentă din regiunea Cernăuți să aibă loc la un nivel organizațional ridicat, în conformitate cu toate regulile, procedurile și cerințele de siguranță antiepidemice. La urma urmei, evaluarea este o garanție a admiterii corecte și transparente a tuturor participanților la instituțiile de învăţământ superior din Ucraina”, a spus Iryna Isopenko.

În plus, educatorii și personalul tehnic care vor fi prezenți la evaluarea de stat vor putea fi vaccinați împotriva COVID-19.

Pentru cei care doresc să promoveze evaluarea externă, în regiune sunt înscriși 9 337 de absolvenți, vor fi deschise 40 de puncte de testare și vor fi implicați aproximativ 2.000 de angajați. Pe lângă sesiunea principală de testare, există și una suplimentară, care se va desfășura în perioada 26 iunie - 16 iulie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 191


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți