Social
Redactor: Marin Gherman
17 ianuarie 2020

Cernăuți: 75 mii de euro investite de România în reparația Spitalului de Oncologie (VIDEO)

Cernăuți: 75 mii de euro investite de România în reparația Spitalului de Oncologie (VIDEO)

La Spitalul de Oncologie din  Cernăuţi a avut loc o întâlnire de lucru, la care a fost constatat faptul că cele 75 mii de euro oferite de Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare RoAid, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România, au fost cheltuite conform planului, iar proiectul de renovare și modernizare a secției de radiologie a spitalului a fost încheiat cu succes, notează Agenția BucPress din Cernăuți.    

Delegația Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare RoAid, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România, condusă de Cezar Cătălin Marin, directorul general adjunct, a efectuat o vizită de lucru în regiunea Cernăuți, întâlnindu-se cu conducerea Spitalului de Oncologie. A fost constat faptul că lucrările au fost realizate în proporție de 100 la sută, iar noua secție de radiologie funcționează mai bine de două săptămâni.  


Medicul-șef al Spitalului de Oncologie, Ilia Tașciuc, a mulțumit României ca stat donator pentru susținere și sprijinul financiar atât de necesar. Potrivit consulului general al României la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu, acest proiect este unul de valoare în relația bilaterală, fiind un de exemplu de urmat în viitor.

Delegația din România a adus secției de radiologie televizoare pentru saloanele spitalului, acestea fiind oferite Agenției de Cooperare Internațională de mediul de afaceri din România.

Detalii - în reportajul televiziunii online BucPress TV.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu


Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 990


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți