Social
Redactor: Mirela Amarie
23 august 2019

„Caritate în loc de flori“ la primul clopoțel: eveniment de caritate la Cernăuți

„Caritate în loc de flori“ la primul clopoțel: eveniment de caritate la Cernăuți

Părinții, copiii și profesorii din regiunea Cernăuți sunt invitați să se alăture evenimentului anual „Caritate în loc de flori“ organizat de „Tabletochky” („Comprimate”) și site-ul „Dezvoltarea copilului”. Ajutorul financiar acordat va fi pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Datorită  campaniei, timp de cinci ani, copiii au primit ajutor în valoare de 430 de mii UAH (15 511 euro), scrie Osvitoriya. Departamentului Educației și Științei al Administrației Regionale de Stat din Cernăuți îi invită pe toți doritorii la evenimentul de caritate.

În ce constă actul caritabil?

 Se propune ca profesorului sau conducătorului de clasă să i se ofere doar un buchet de flori din partea clasei sau  a unui grup de elevi, iar restul sumei de bani să fie  donată copiilor bolnavi de cancer.

De asemenea, profesorilor li se cere că să sprijine acțiunea, deoarece caritatea de Ziua cunoștințelor este un motiv minunat pentru a îi învăța pe copii să fie buni cu ceilalți.

„Sprijiniți campania și vorbiți despre ea în școlile, grădinițele sau pe paginile de socializare (afișe, certificate și ilustrații sunt gata pregătite pentru asta)”, afirmă organizatorii.

Scopul campaniei din acest an este colectarea a 200 de mii de UAH (7 215 Euro). Puteți face o donație și imprima un certificat aici (site-ul este disponibil și în limba engleză).

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 414

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți