Politică
Redactor: Marin Gherman
01 iunie 2020

Ucraina a testat cu succes două rachete de croazieră R-360 pe sistemul Neptun (VIDEO)

Ucraina a testat cu succes două rachete de croazieră R-360 pe sistemul Neptun (VIDEO)

Sistemul ucrainean de apărare Neptun a testat cu succes două rachete de croazieră R-360. Testul a avut loc în sudul regiunii Odesa, iar rachetele au lovit ținte, a anunțat, într-un comunicat, UkrOboronProm, citat de Defenseromania.

„Pe 29 mai, cel mai nou sistem de rachete de coastă RK-360MT Neptun a executat o lansare de succes a rachetelor de croazieră R-360 din zona desemnată din regiunea Odesa”, a declarat serviciul de presă.

În timpul tragerii cu sistemul de rachete de croazieră Neptun, au fost verificate caracteristicile tactice și tehnice ale rachetelor de testare, în special raza de lovire și precizia cu care lovesc țintele navale. Obiectivele de pe mare au fost atinse în intervalul specificat, transmite Defence Blog.

Conform UNIAN, racheta R-360 cântărește 870 kg - greutatea focosului este de 150 kg - iar raza de acțiune este de până la 280 km. Racheta zboară cu viteza de aproximativ 900 km/h. Este capabil să zboare la o înălțime cuprinsă între 3 m și 10 m deasupra apei. Complexul poate lansa simultan până la 24 de rachete, adică o salva completă de 6 lansări, cu un interval între salve de 3 până la 5 secunde.

Complexul poate fi amplasat la o distanță de până la 25 km de linia de coastă, iar desfășurarea acestuia durează până la 15 minute, potrivit Unian.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 352

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți