Politică
Redactor: Elvira Chilaru
22 august 2019

Situație alarmantă: Cozi enorme de autoturisme la frontiera ucraineană-ungară

Situație alarmantă: Cozi enorme de autoturisme la frontiera ucraineană-ungară

În dimineața zilei de astăzi, 22 august, la două puncte de control și trecere a frontierei  la granița cu Ungaria - Luzhanka și Kosmna s-au format cozi uriașe de autoturisme.

Câteva zeci și zeci de mașini așteaptă în linie pentru a ieși din Ucraina. La punctul de control Tisa, tot la granița cu Ungaria, situația este și mai gravă: 120 de mașini stau în așteptare, începând de azi dimineață. Situația a fost agravată de faptul,  că baza de date la vama maghiară a încetat să mai funcționeze. Prin urmare, au început să se formeze cozi. Ulterior, polițiștii de frontieră au specificat, că la punctul de control ”Zakhon” (Ungaria) verificările se fac în mod manual de partea maghiară.

Portalul  Mukachevo.net a scris că proprietarii de autovehicule din Transcarpatia  sunt revoltați de activitatea punctelor de control maghiare. Din cauza muncii lente  a vecinilor și a reticenței, șoferii trebuie să aștepte 8 ore, atât spre plecare, cât și spre sosire.

Ieri, la punctele de control și trecere a frontierei la granița cu Ungaria au fost semnalate cozi incredibile.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 542

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți