Politică
Redactor: Mariana Struț
06 noiembrie 2019

Procurorul regiunii Cernăuți a demisionat

Procurorul regiunii Cernăuți a demisionat

În data de 1 noiembrie Procurorul regiunii Cernăuți, Oleg Soboli, a demisionat. Potrivit purtătoarei de cuvânt al instituției, Natalia Sokolovsika, la momentul actual procuror interimar este numit Igor Musteța.

Reamintim că în data de 24 octombrie a.c., în timpul vizitei la Cernăuți a prim-ministrului Ucrainei, Oleksii Goncearuk, el a declarat că va recomanda Procurorului general al Ucrainei, Ruslan Reaboşapka, să-l destituie din funcție pe procurorul Oleg Soboli, din cauză că acesta nu a înregistrat progrese reale în lupta împotriva corupției.

”Nu am nimic personal, însă sunteți în funcția de procuror timp de doi ani și până în prezent nu avem rezultate concrete în combaterea contrebandei”, a spus Oleksii Goncearuk în adresarea sa către procurorul Oleg Soboli.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 293

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți