Politică
22 mai 2019

Parlamentarul Eugen Tomac s-a întâlnit cu membrii comunității românești din Cernăuți (VIDEO)

Parlamentarul Eugen Tomac s-a întâlnit cu membrii comunității românești din Cernăuți (VIDEO)

La Cernăuți se află într-o vizită parlamentarul român Eugen Tomac. În prima parte a zilei candidatul la Europarlamentare s-a întâlnit la sediul Societății pentru Cultură Românească ”Mihai Eminescu” din centrul regional cu liderii asociațiilor culturale din nordul Bucovinei, purtând un dialog sincer și deschis cu reprezentanții comunității românești.

Eugen Tomac le-a promis românilor din regiunea Cernăuți că va face tot posibilul ca vocea lor să fie auzită în țară și la Bruxelles, iar problemele destul de serioase legate de Legea Educației să fie soluționate. De altfel, cei prezenți la întâlnirea cu Eugen Tomac i-au adresat candidatului mai multe întrebări, venind și cu unele propuneri cu speranța că politicianul va încerca să rezolve problemele românilor din Ucraina dacă va accede în Parlamentul European.

Eugen Tomac  a declarat în exclusivitate pentru BucPress TV că va iniția o rezoluție la nivelul Parlamentului European referitoare la situația românilor din Ucraina în contextul implementării Legii Educației și a altor acte legislative adoptate la Kiev.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 590

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți