Politică
Redactor: Mirela Amarie
03 iulie 2020

Cernăuți: În regiune au fost efectuate exerciții antiteroriste speciale

Cernăuți: În regiune au fost efectuate exerciții antiteroriste speciale

Zilele acestea, grupul de coordonare al Centrului Antiterorist de la Serviciul de Securitate al Ucrainei din regiunea Cernăuți a desfășurat exerciții tactice și antiteroriste speciale la unul dintre departamentele Administrației Regionale de Stat.

Ofițerii Serviciului de Securitate al Ucrainei, șeful adjunct al Administrației Regionale de Stat din Cernăuți, Oleksiy Boiko, angajații Serviciului Grăniceresc de Stat, Poliției Naționale, Serviciului de Urgență de Stat, Gărzii Naționale și altor entități de combatere a terorismului, au participat la antrenamente, care au fost cât se poate de reale.

Conform legendei exercițiilor, un grup de „teroriști” a luat ostatici și a înaintat cerințele sale. În caz de nerespectare, sabotorii au amenințat, în special, să aranjeze explozivi în locuri de ședere în masă a oamenilor - centre comerciale, piețe etc.

Participanții au lucrat treptat la acțiuni comune, au evaluat eficacitatea forțelor și mijloacelor care vizează combaterea actelor teroriste. În timpul operațiunii speciale, „teroriștii” condiționali au fost reținuți, au fost eliberați ostaticii și au fost neutralizate modelele de dispozitive explozive.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 284

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți