Opinie
Redactor: Svetlana Pantea
06 august 2019

Ucraina nu intenţionează să impună restrictții și interdicţii produselor petroliere din Federaţia Rusă

Ucraina nu intenţionează să impună restrictții și interdicţii produselor petroliere din Federaţia Rusă

„Nu planificăm să punem interdicţi și restriucții produselor petroliere cu paşaport rusesc. De ce, pentru că aceasta va deveni, de fapt, ca un fel de impozit  pentru consumatorul nostru. În plus, poate creşte preţul...însă înţelegem că Rusia poate lua o astfel de decizie”, a subliniat  reprezentantul Preşedintelui în  Cabinetul de Miniştri al Ucrainei, Andrii Gherus.

Gherus a menționat că Rusia este instabilă pe piața petrolului, iar planurile guvernului ucrainean sunt acum de a reduce dependența pieței ucrainene de Rusia. „Dacă am redus aprovizionarea din Rusia cu aproximativ jumătate, atunci acele decizii neprietenoase pe care Rusia le poate lua în viitorul apropiat nu vor avea un efect atât de negativ pentru noi”, a sublinat reprezentantul Preşedintelui Ucrainei în Cabinetul de Miniştri.

După cum s-a raportat, volumul livrărilor de motorină din Rusia în Ucraina în luna august ar putea fi redus  de la 45 la sută la 25 la sută din volumul total al pieţei.  

Agenţia BucPresswww-bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 531

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți