Economie
Redactor: Elvira Chilaru
22 august 2019

Taxele de licență, în valoare de peste 16 mln de gfrivne, au fost plătite de întreprinzătorii transcarpatieni

Taxele de licență, în valoare de peste 16 mln de gfrivne, au fost plătite de întreprinzătorii transcarpatieni

În perioada ianuarie-iulie 2019, entitățile economice din regiunea Transcarpatia au achiziționat licențe de activitate comercială cu ridicata și cu amănuntul în valoare de  16 mln 159 mii grivne.

De remarcat că în cele șapte luni ale anului în curs, suma taxelor de licențe plătite de antreprenorii din Transcarpatia a fost cu 300 000 de grivne mai mare față de perioada respectivă a anului trecut.

În total, în lunile ianuarie-iulie a anului în curs, 4834 de licențe pentru realizarea cu amănuntul  a băuturilor alcoolice și țigărilor au fost eliberate entităților comerciale, 353 de licențe au fost suspendate și 476 revocate.

Vom reaminti că pentru a obține licențe, entitățile comerciale trebuie să depună cereri  la  Centrul de prestare servicii. Trebuie menționat că licența este eliberată solicitantului în cazul prezentării documentului de identitate (pentru persoane fizice) sau reprezentantului autorizat al solicitantului, potrivit Servicului Fiscal de Sat din regiunea Transcarpatia.

Agenția BucPress - www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 243

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți