Economie
Redactor: Mirela Amarie
23 august 2019

Pentru industria din Ucraina va fi redus costul energiei electrice

Pentru industria din Ucraina va fi redus costul energiei electrice

Zilele acestea, Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a întreprins  o altă modificare la Rezoluția privind angajamentele speciale pe piața energiei electrice, care va reduce costul energiei electrice pentru consumatorii industriali.

Decizia corespunzătoare a fost luată în timpul unei ședințe de guvern. Potrivit reprezentantului prim-ministrului în guvern, Andriy Gerus, adoptarea acestei rezoluții va permite reducerea prețurilor la electricitate cu 21 de copeici pe kWh.

„Am avut o discuție foarte constructivă cu ministrul energiei și am convenit asupra pozițiilor principale”, a spus Gerus.

Potrivit acestuia, acum compania „Ukrhydroenergo” (companie de stat din Ucraina care administrează o cascadă de hidrocentrale majore de-a lungul râurilor Nipru și Nistru) este obligată să vândă până la 35% din energia electrică în conformitate cu obligațiile speciale, în timp ce anterior erau de 20%.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 347

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți