Economie
Redactor: Mirela Amarie
03 iulie 2020

În regiunea Cernăuți, de la începutul lunii iulie, tariful de distribuție a gazelor a crescut

În regiunea Cernăuți, de la începutul lunii iulie, tariful de distribuție a gazelor a crescut

Potrivit  „Chernivtsigaz“, costul tarifului de distribuție a gazelor naturale pentru consumatorii din regiune este de 1,44 UAH pe metru cub de gaz.

Până la 1 iulie, consumatorii din regiunea Cernăuți au plătit 1,26 UAH pe metru cub pentru livrarea gazului,  unul dintre cele mai mari tarife din Ucraina.

Tariful de distribuție a gazelor naturale a fost introdus la 1 ianuarie, iar consumatorii plătesc pentru consumul de gaz și livrarea de gaze în conturi separate.

Prețul  de distribuție este constant pe tot parcursul anului și se calculează în funcție de consumul de gaz pentru „anul de gaz” anterior - aceasta este perioada cuprinsă între 1 octombrie și 30 septembrie.

Suma cuburilor de gaz consumate pe an este înmulțită cu tariful pentru distribuție (livrare). Rezultatul este împărțit în 12 plăți egale, care sunt plătite lunar pe tot parcursul anului. Calculul costului serviciului este individual pentru fiecare client.

Trebuie să plătiți pentru serviciul de distribuție a gazelor până la data de 20 a lunii în care primiți serviciul. Adică pentru iunie - până pe 20 iunie, pentru iulie - până pe 20 iulie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 241

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți