Economie
26 septembrie 2019

Din 2014, Uniunea Europeană a adunat peste 15 miliarde de euro pentru a sprijini reformele din Ucraina

Din 2014, Uniunea Europeană a adunat peste 15 miliarde de euro pentru a sprijini reformele din Ucraina

Peste 15 miliarde de euro pentru sprijinul reformelor din Ucraina. Comisia Europeană a declarat că a oferit Ucrainei cel mai mare pachet de sprijin financiar din istoria Uniunii Europene în ultimii cinci ani, transmite  RBC-Ucraina cu referire la Radio Liberty.

Comisia Europeană nu a emis o declarație oficială pe baza stenogramei conversaţiei telefonice dintre preşedintele SUA, Donald Trump și președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, care au  discutat despre lipsa sprijinului financiar din partea UE pentru Ucraina. În ciuda acestui fapt, reprezentantul oficial al Comisiei Europene, Carlos Martin Ruiz de  Gordejuela, a anunțat sprijinul fără precedent pentru Ucraina din partea UE.

"În ultimii cinci ani, am creat cel mai mare pachet de sprijin pentru Ucraina din istoria Uniunii Europene. Ca susținător puternic al Ucrainei și a parcursului democratic a acesteia, după revoliția din anul 2014, Uniunea Europeană împreună cu instituțiile financiare europene au atras peste 15 miliarde de euro subvenții și împrumuturi pentru a sprijini procesul complex de reforme în Ucraina ", a declarat reprezentantul Comisiei Europene.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 531


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți