Economie
Redactor: Elvira Chilaru
05 noiembrie 2019

Depozit enorm cu piese auto transportate ilicit în regiunea Transcarpatia

Depozit enorm cu piese auto transportate ilicit în regiunea Transcarpatia

Operațiune specială în Transcarpatia: A fost depistat un depozit  cu  piese auto transportate ilicit în Ucraina și care erau vândute online.

În total, au fost sechestrate piese  auto în valoare de 10 milioane grivne.

Potrivit Serviciului Fiscal de Stat din Transcarpatia, în cadrul operațiunii speciale s-a stabilit  că aceste detalii au fost transportate  pe teritoriul Ucrainei în loturi mici   pentru necesități personale. Au fost apoi depozitate și vândute prin internet.

Zilele acestea   a fost efectuată o percheziție  în încăperea data și a fost confiscat un lot mare de piese auto noi de mărci cunoscute.

Au fost găsite și sechestrate  motoarele cu ardere internă, plăcuțe de înmatriculare, diverse documente ale activității financiare și economice ale antreprenorului implicat în schemă, precum și documentele de evidență care indică vânzarea de bunuri off-line.

De asemenea, poliția a confiscat 24 mii 740 euro, 8 mii 392 dolari SUA și 4 mii 240 grivne  în numerar, un înregistrator video și echipamente informatice.

Mărfurile confiscate au fost estimate la aproximativ 10 milioane grivne. Problema confiscării acestor bunuri este în prezent rezolvată.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 261

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți