Cultură
Redactor: Elvira Chilaru
18 ianuarie 2022

Ziua Selfie la Muzeul Transcarpatic de Arhitectură și Trai Popular

Ziua Selfie la Muzeul Transcarpatic de Arhitectură și Trai Popular
18 ianuarie 2022

Ziua Selfie la Muzeul Transcarpatic de Arhitectură și Trai Popular

Selfie la muzeu - metodă inedită de atragere a tinerilor la Muzeul  în aer liber din Ujgorod, respectiv un concurs ce propunere acestei categorii de vârstă realizarea de selfie-uri în sălile expoziţionale ale Muzeului.

Pentru a participa la acțiunea din 19 ianuarie 2022, trebuie să rostiți expresia „ziua selfie-ului la muzeu” la intrare, și veți avea posibilitatea de a vizita Skansenul  gratuit. Atât! Intri automat în concurs", se afirmă într-un anunţ promovat de muzeu pe pagina sa din reţeaua de socializare Facebook.

"Fă-ți un selfie, postează-l pe rețeaua de socializare Facebook și asigură-te cu  hashtag. Acolo avem #MuseumSelfie și #Uzhgorod_Scansen pe pagină, astfel încât să putem urmări toți participanții", a explicat Tatiana Sologub-Koțan.

Câştigătorul va fi desemnat de utilizatori, respectiv fotografiile cu cele mai multe like-uri, comentarii, dar şi în funcţie de creativitatea fotografiei încărcate.

Acel participant,  care va avea cele mai multe like-uri va primi un mic cadou de la muzeu. Acest eveniment este menit să atragă atenția asupra muzeului, să arate că și muzeele evoluează și țin pasul cu vremurile.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 269


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți