Cultură
Redactor: Mirela Amarie
01 octombrie 2021

Un canal TV de modă, înregistrat la Cernăuți, avertizat de Consiliul Național al Ucrainei pentru televiziune și radiodifuziune

Un canal TV de modă, înregistrat la  Cernăuți,  avertizat de Consiliul Național al Ucrainei pentru televiziune și radiodifuziune
01 octombrie 2021

Un canal TV de modă, înregistrat la Cernăuți, avertizat de Consiliul Național al Ucrainei pentru televiziune și radiodifuziune

Canalul de televiziune prin satelit „FASHIONTV”, care este înregistrat la Cernăuți, a fost avertizat din cauza lipsei de difuzare, a scris despre acest lucru pe pagina sa de Facebook reprezentantul Consiliului Național al Ucrainei pentru emisiunile de televiziune și radio din regiunea Cernăuți, Liubov Neciporuk.

Potrivit reprezentantului, ieri, 30 septembrie, în cadrul ședinței, Consiliul Național a analizat rezultatele unei inspecții neprogramate la Fashion TV-Ucraina LLC, Cernăuți („FASHIONTV”).

Din cauza faptului că postul TV nu difuzezaă pe satelit, acesta face obiectul sancțiunii „anunț de avertizare”. De asemenea, trebuie să reia difuzarea în termen de 14 zile.

Directorul canalului „FASHIONTV” a confirmat că, începând cu 30 iunie 2021, licențiatul nu efectuează emisiuni prin satelit, deoarece așteaptă contractele originale cu noul receptor de satelit și alt operator de telecomunicații.

Postul TV nu a respectat partea a șaptea a articolului 27, partea a opta a articolului 28, paragraful (A) a părții 1 a articolului 59 din Legea Ucrainei „Cu privire la televiziune și radio” și i-a fost emis un avertisment.

Postul FASHION TV-Ukraine LLC aparține proprietarului grupului de canale „Nașe Media”, Andriy Verholeak din Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucprss.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 432


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți