Cultură
Redactor: Elvira Chilaru
04 august 2021

Transcarpatia va găzdui un festival etno-gastronomic

Transcarpatia va găzdui un festival etno-gastronomic
04 august 2021

Transcarpatia va găzdui un festival etno-gastronomic

Primul Festival etno-gastronomic „Drumul vinului și gustului din Transcarpatia” va avea loc în data de 10 august pe teritoriul și în incinta unuia dintre sanatoriile din satul Solocin.

În timpul evenimentului, oaspeții se vor familiariza cu potențialul turistic și recreativ al regiunii și vor afla mai multe despre patrimoniul cultural și istoric al ținutului.

Organizatorii festivalului propun: degustare de produse alimentare și meșteșugărești locale, în special, vor fi prezentate brânzeturi, vinuri și diverse delicatese. Pentru copii va fi organizat un program separat: cursuri de master,  călărie, excursi și multe altele. Toți cei prezenți se vor putea relaxa și bucura de spectacolele formațiilor locale și  cunoscutei interprete din Mucacevo, Alina Pash.

Evenimentul va avea loc sub sloganul „Călătorește cu gust” și cu sprijinul Asociației publice „Drumul vinului și gustului Transcarpatiei”.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 456


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți