Cultură
Redactor: Marin Gherman
11 mai 2021

Românii noștri | Jurnalista și cântăreața Carolina Jitaru - laureată a premiului „TOP 100 Doamne de Succes – Bucovina”

Românii noștri | Jurnalista și cântăreața Carolina Jitaru  - laureată a premiului „TOP 100 Doamne de Succes – Bucovina”
11 mai 2021

Românii noștri | Jurnalista și cântăreața Carolina Jitaru - laureată a premiului „TOP 100 Doamne de Succes – Bucovina”

În regiunea Cernăuți a avut loc ceremonia de decernare a premiilor concursului „TOP 100 Doamne de Succes – Bucovina”. Printre laureatele acestui premiu, decernat de Clubul Național al Doamnelor de Succes (filiala Bucovina), se numără jurnalista și cântăreața Carolina Jitaru, notează Agenția BucPress din Cernăuți.  

Evenimentul a avut loc la restaurantul „Grand Aristocrat”, având ca scop să sublinieze rolul femeilor de succes din regiunea Cernăuți în diferite domenii, cum ar fi sănătatea, educația, cultura, binefacerea ș.a.

Carolina Jitaru este absolventă a Catedrei de Filologie Română și Clasică din cadrul Universității Naționale din Cernăuți. Lucrează la postul de Radio Ucraina Internațional, redacția emisiuni în limba română. A sprijinit diferite activități culturale și de presă ale mediului asociativ românesc din regiunea Cernăuți, în special cele inițiate de Liga Tineretului Român „Junimea” și Centrul Media BucPress.

Manifestă o dragoste aparte pentru muzică şi poezia cântată. Este laureată a mai multor festivaluri internaţionale în Ucraina, România şi Republica Moldova. Cântă la chitară, în momente de inspirație scrie muzică.

Anterior a ocupat postul de redactor la Editura „Alexandru cel Bun”. Temele jurnalistice preferate – lirica poetică şi muzicală din Ucraina, România şi Republica Moldova, tangențele artiștilor din cele două ţări vecine cu mediul cultural-artistic din Ucraina

Merită menționat faptul că acest proiect al Clubului Național al Doamnelor de Succes, ca și celelalte, au ca scop să atingă scopuri de binefacere. O parte din resursele financiare colectate în urma desfășurării concursului „TOP 100 Doamne de Succes – Bucovina” vor fi direcționate la achiziționarea unor utilaje pentru tratamentul pacienților cu boli grave.

Agenția de știri BucPress din Cernăuți aduce cele mai sincere felicitări jurnalistei și artistei Carolina Jitaru în legătură cu această  înaltă și onorabilă apreciere a activității sale culturale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu


Material video
Cernăuți - 2016

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 854


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți