Cultură
21 august 2019

Poeți din Ucraina și țări străine, la cea de a X-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie Meridian Czernowitz

Poeți din Ucraina și țări străine, la cea de a X-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie Meridian Czernowitz

În perioada 5-8 septembrie curent, la Cernăuți va avea loc cea de a X-a ediție a Festivalului Internațional de poezie „Meridian Czernowitz”

Organizatorii au pregătit un bogat program literar și muzical pentru locuitorii și oaspeții bătrânei urbe cernăuțene. Programul Festivalului de poezie va oferi participanților dezbateri, conferințe și mese rotunde, prezentări de carte, recital de poezie, spectacole de teatru, concert cameral, muzică evreiască și rock. Cei mai pasionaţi iubitori de lectură își vor da întâlnire în locații îndrăgite de oaspeții Cernăuțiului.

Alături de scriitorii și traducătorii ucraineni, la Festivalul internațional de poezie Meridian Czernowitz și-au anunțat participarea poeți celebri din Germania, Israel, Austria, Elveția, Marea Britanie, Danemarca, Olanda,  Polonia, România.

Vom reaminti că Festivalul Internațional de poezie „Meridian Czernowitz” este cel mai important eveniment literar din istoria contemporană a vechii urbe de pe malul Prutului, cu participanți (poeți, prozatori, critici literari) din zeci de state ale lumii.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 379

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți