Cultură
Redactor: Mariana Struț
06 decembrie 2021

O cernăuțeancă a intrat în topul ”Forbes Ukraine” - ”30 până la 30”

O cernăuțeancă a intrat în topul ”Forbes Ukraine” - ”30 până la 30”
06 decembrie 2021

O cernăuțeancă a intrat în topul ”Forbes Ukraine” - ”30 până la 30”

O cernăuțeancă a intrat în topul 30 cei mai promițători tineri antreprenori, inovatori IT, sportivi, muzicieni și personalități publice, conform Forbes Ucraina.

Pentru al doilea an consecutiv, publicația publică o listă cu „30 până la 30”, în care îi prezintă cititorilor tinerii ucraineni de succes. Noua listă a „Forbes Ucraina” „30 până la 30” include tineri din diverse industrii și sfere, potrivit ACC cu referire la Forbes Ucraina.

„Participanții „30 până la 30” nu sunt doar antreprenori promițători și inovatori IT, ci și sportivi, muzicieni și personalități publice. Din peste 400 de chestionare, au fost selectați 30 de câștigători în cinci categorii”, scrie ziarul.

Eugenia Lopata, o tânără de 27 de ani din regiunea Cernăuți, director al Festivalului Internațional de Poezie Meridian Czernowitz, s-a clasat printre primii 30 de tineri ucraineni de succes la categoria Agenții Schimbărilor 2021.

 „Eugenia Lopata a făcut două studii superioare în străinătate – în Austria și Germania. A lucrat în parlamentul german și vorbește fluent limba germană. De ce nu a rămas acolo? „Sunt destui oameni talentați acolo. Și la Cernăuți – nu sunt”, – explică managerul. Din 2013,  conduce Festivalul de poezie Meridian Czernowitz. Este vizitat de 12 000 de oaspeți. Regula de viață: „Întotdeauna scriu dimineața planul pe care vreau să-l pun în aplicare. Vreau să folosesc timpul în mod rațional și eficient pentru a aduce ceva bun lumii.”

Planuri pentru 2022: „Să organizez festivalul Capitala a Cărții în Ucraina 2022 împreună cu autoritățile orășenești. Scopul este de a demonstra Ucrainei și lumii întregi că Cernăuțiul este o capitală literară”, se arată în profilul Eugeniei.

 „Forbes” a invitat doritorii să aplice pentru listă în 2021, peste 400 de respondenți au depus cereri de participare. Printre candidați, redacția a format liste lungi pe cinci categorii: IT, Business, Agenți ai schimbării, Industrii creative și Sport - în total au fost aleși 112 tineri care au cele mai semnificative realizări în domeniile lor.

Un juriu separat a stabilit câștigătorii din fiecare categorie. Lista include toți candidații care au primit o medie de peste 4 pe o scară de cinci puncte din partea juriului, precum și candidații individuali care au primit o medie de la 3,6 la 4 de la juriu pentru a fi reprezentativi pentru o serie de criterii. Redactorii și-au exercitat și dreptul de a adăuga un participant pe listă cu un punctaj mediu de până la 3,5 la două categorii.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 392


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți