Cultură
Redactor: BucPress
28 aprilie 2021

Muzeul de Artă din Cernăuți a vernisat expoziția „Monumente de arhitectură din Cernăuți”

Muzeul de Artă din Cernăuți a vernisat expoziția „Monumente de arhitectură din Cernăuți”
28 aprilie 2021

Muzeul de Artă din Cernăuți a vernisat expoziția „Monumente de arhitectură din Cernăuți”

Pe data de 27 aprilie 2021, cu ocazia Zilei Internaţionale a Monumentelor şi Siturilor Istorice, la Muzeul regional de Artă din Cernăuți a fost vernisată expoziția „Monumente de arhitectură din Cernăuți”.

„Astăzi vernisăm o nouă expoziție intitulată „Monumente de arhitectură din Cernăuți”. La 18 aprilie curent, omenirea a sărbătorit Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor Arheologice. Spre regret, pe atunci ținutul nostru era inclus în zona roșie de carantină, ceea ce a făcut imposibilă lansarea unei expoziții. Acum e timpul să recompensăm timpul pierdut, deoarece astăzi suntem în zona galbenă de carantină. Sunt foarte recunoscătoare tuturor artiștilor care au răspuns la apelul nostru de a prezenta publicului exact acele lucrări selecționate”, a subliniat directorul muzeului de artă Ina Chițul.

Expoziția „Monumente de arhitectură din Cernăuți” reunește în jur de 60 de lucrări ale 25 de pictori ucraineni. Lucrările artiștilor participanți la expoziție sunt executate în stilurile Impresionism, Post-impresionism, Expresionism și altele.

foto: pogliad.ua

Agenția BucPress – www.bucpress.eu
Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 754


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți