Cultură
Redactor: Svetlana Pantea
08 iunie 2021

La Muzeul Regional de Arhitectură Populară şi Trai din oraşul Cernăuţi a fost lansată expoziţia de fluturi “Flori zburătoare”

La Muzeul Regional de Arhitectură Populară şi Trai din oraşul Cernăuţi a fost lansată expoziţia de fluturi  “Flori zburătoare”
08 iunie 2021

La Muzeul Regional de Arhitectură Populară şi Trai din oraşul Cernăuţi a fost lansată expoziţia de fluturi “Flori zburătoare”

Expoziţia cuprinde 40 de lucrări,  în care sunt prezentate fotografii cu fluturi din regiunea noastră, precum şi obiecte de coleţie din fondul muzeului.

„Expoziţia noastră este dedicată celor mai gingaşe insecte -  fluturii. În acest context, colaboratorii muzeului invită vizitatorii să admire frumuseţea şi bogăţia de culori ale unor vietăţi cu un ciclu de viaţă fascinant”,  se spune în informaţia postată pe pagina de Facebook a muzeului.

Expoziţia poate fi vizitată până în luna septembrie 2021.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 614


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți