Cultură
Redactor: Mariana Struț
06 decembrie 2021

La Cernăuți a fost deschisă Casa Sfântului Nicolae

La Cernăuți a fost deschisă Casa Sfântului Nicolae
06 decembrie 2021

La Cernăuți a fost deschisă Casa Sfântului Nicolae

În data de 5 decembrie, la Cernăuți a fost deschisă pentru copii Reședința Sf. Nicolae. Făcătorul de minuni și asistenții săi primesc tineri vizitatori la Muzeul Regional de Arhitectură și Trai din Cernăuți.

Se va aminti că Reședința Sfântului Nicolae a fost creată la muzeul în aer liber într-o casă din zona submuntoasă a regiunii Cernăuți, potrivit ACC.

După cum a declarat directorul Muzeului, Ivan Pilat, casa Sfântului Nicolae a fost împodobită cu iluminare, iar lângă ea au fost instalați brazi de Crăciun și zone foto.

La data de 5 decembrie, la Muzeul satului Făcătorul de Minuni și asistenții săi au primit copii din instituțiile de învățământ de specialitate și internate din Cernăuți. Copiii au primit diverse cadouri de la Sfântul Nicolae.

„Să fii în postura de Sfântul Nicolae este o misiune foarte onorabilă și responsabilă. Importanța acestui rol constă în comunicarea sinceră cu copiii care au inima și sufletul deschise. Anume așa trebuie să fie și chipul sfântului Nicolae. Înainte să mă întâlnesc cu copiii, caut să mă umplu de pozitivism deoarece trebuie să le redau atmosfera deosebită de sărbătoare. De aceea, Nicolae trebuie să fie blând, binevoitor și bun”, a spus Oleg Koliankivskii, care joacă rolul Sfântului Nicolae la Casa Făctorului de Minuni.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 566


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți