Cultură
Redactor: Mariana Struț
09 august 2021

La Campionatul internațional de șah a câștigat un cernăuțean

La Campionatul internațional de șah a câștigat un cernăuțean
09 august 2021

La Campionatul internațional de șah a câștigat un cernăuțean

În perioada 2-7 august, șahistul din regiunea Cernăuți Oleksiy Bilici a participat la competiția internațională ”Vinnytsia Summer 2021”.

Sportivul nu a pierdut niciun joc în cadrul acestei competiții. În total, la confruntările de șah au participat 10 jucători din Ucraina, Moldova, Cehia și India. Acest lucru a fost raportat de Agenția de Știri ACC cu referire la pagina de Facebook a Federației de Șah din Ucraina.

În special, raportul afirmă că turneul internațional „Vinnytsia Summer 2021” a fost câștigat de Maestrul FIDE Oleksiy Bilici din Cernăuți.

Potrivit site-ului Șah Bucovina, șahistul cernăuțean a jucat 9 jocuri și nu a pierdut niciunul. Oleksii a dobândit 4 victorii și 5 remize. Astfel, el a acumulat 6,5 puncte din 9 posibile. Locul doi în turneu a fost ocupat de reprezentantul Moldovei, al treilea - de reprezentantul din India.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 419


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți