Cultură
Redactor: BucPress
30 iunie 2021

Expoziție de cai, la Mămăești, regiunea Cernăuți

Expoziție de cai, la Mămăești, regiunea Cernăuți
30 iunie 2021

Expoziție de cai, la Mămăești, regiunea Cernăuți

În data de 4 iulie, cu începerea de la ora 10.30, Comuna Mămăiești din regiunea Cernăuți este gazda festivalului tradițional „Koni moi, koni”. Potrivit unui comunicat dat publicității pe Facebook, evenimentul se va desfășura în satul Cotul-Vânători.

Festivalul a fost fondat de omul de afaceri Serghii Tașciuk. Organizatorii acțiunii sunt Consiliul local Mămăiești și ONG-ul „ Bukovînska gromada”.

În cadrul evenimentului, cei prezenți pot urmări: expoziție de cai, expoziție de costume populare țărănești, demonstrații ecvestre, competiții de caii, etc.

De asemenea, organizatorii vor pregătit oaspeților un spectacol muzical-coregrafic susținut de artiștii și grupurile folclorice din localitate. Pentru cei mici va fi amenajat un loc de joacă special (tobogane și trambuline gonflabile). Nu vor lipsi nici bucatele tradiționale

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 680


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți