Cultură
Redactor: Marin Gherman
13 iulie 2021

Elevii și tinerii români din Ucraina se pot înscrie la taberele ARC, ediția 2021, în format online

Elevii și tinerii români din Ucraina se pot înscrie la taberele ARC, ediția 2021, în format online
13 iulie 2021

Elevii și tinerii români din Ucraina se pot înscrie la taberele ARC, ediția 2021, în format online

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni dă startul înscrierilor pentru taberele ARC, ediția 2021, în format online, care se adresează elevilor și tinerilor români de pretutindeni.

Programul din acest an va cuprinde două secțiuni: săptămâna culturii generale  și săptămâna educației prin teatru.

„Din 26 iulie până la 8 august 2021, vă invităm să descoperim împreună frumusețea și bogăția tradițiilor, istoriei și a limbii române ca apoi să pătrundem în lumea teatrului și a desenului, alături de profesori creativi care vă vor ghida în această aventură!

Până la 23 iulie, vă puteți înscrie la unul sau mai multe ateliere, prin completarea unui formular de înscriere, disponibil pe site-ul nostru, aici http://dprp.gov.ro/web/povestea-arc-continua/

Vă puteți asigura un loc la următoarea ediție a taberelor ARC 2022, care se va desfășura în format fizic, participând la provocările pe care profesorii coordonatori le vor lansa la finalul fiecărui atelier. Astfel, lucrările, desenele sau momentele artistice cele mai creative vor fi premiate, iar anul viitor ne distrăm și învățăm împreună în ARC 2022!

Pentru atelierul de muzică, participanții sunt invitați să transmită un video cu momente artistice care vor fi postate pe grupul de Facebook ARC 2021, special creat pentru ediția online din acest an. Intrarea în grup va fi accesibilă tuturor elevilor și tinerilor români care se vor înscrie.

Haideți să scriem cu zâmbete, împreună, un nou capitol în povestea ARC. Vă așteptăm cu drag!”, potrivit unui comunicat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 863


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți