Cultură
09 septembrie 2021

Doar câteva zeci de mii de grivne pentru Zilele orașului Cernăuți

Doar câteva zeci de mii de grivne pentru Zilele orașului Cernăuți
09 septembrie 2021

Doar câteva zeci de mii de grivne pentru Zilele orașului Cernăuți

Cu ocazia celei de-a 613-a aniversări de la prima atestare documentară a urbei bucovinene autoritățile lcoale anunță zile pline de evenimente interesante

Aproape 80 mii de grivne (?)vor fi cheltuite pentru organizarea manifestărilor prilejuite de sărbătoarea Zilei orașului Cernăuți, această sumă de bani fiind alocată direcției orășenești de cultură din bugetul orașului, a declarat într-un comentraiu pentru audiovizualul public, șefa respectivei direcții, Iulia Saftenko. Potrivit funcționarului, manifestări prilejuite de sărbătorirea zilei orașului din anii trecuți au fost finanțate de mecenați.

În anul în curs, programul acțiunilor si manifestărilor cultural-artistice, dedicate împlinirii a 613 ani de la prima atestare documentară a orașului Cernăuți vor avea loc în perioada 2-3 octombrie, în dependență de zona de carantină în care va fi inclusă regiunea.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 487


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți