Cultură
Redactor: Elvira Chilaru
25 iunie 2021

Competiții sportive pentru copii la Slatina

Competiții sportive pentru copii la Slatina
25 iunie 2021

Competiții sportive pentru copii la Slatina

În comuna Slatina trei zile vor avea loc întreceri la handbal  categoria copii.

Din 25 iunie până pe 28 iunie comună Slatina organizează competiții sportive pentru copii la handbal.

Pentru prima data în istoria comunității Slatina s-au organizat competiții internaționale cu participarea a opt echipe:din Slatina, Apșa de Mijloc, Conotop și două echipe din Kiev Kamianka și Gorodenka și o echipă din România din Negreșiti Oaș. Meciurile vor avea loc  în  trei localități: Biserica Albă, Apșa de Jos și Apșa de Mijloc. 

Deschiderea a avut loc la Slatina unde au fost prezentate echipele și  conducerea comunei le-a adresat cuvinte calde de încurajare tuturor participanților.

În unica comună teritorială românească din Transcarpatia o atenție deosebită se acordă educației fizice a noii generații. În fiecare sat funcționează terenuri sportive modern, căci se  pune miza pe o generație sănătoasă și cu un viitor demn. 

Un mic concert de încurajare a fost organizat de elevii școlii de artă și localitate. În aceste zile sportivii  vor avea posibilitatea de-a  petrece timpul liber la  lacurile sărate, unde pentru ei e pregătit un program de recreere  și relaxare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu
Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 527


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți