Cultură
Redactor: Vitalie Zâgrea
17 noiembrie 2021

Cernăuți: Decernarea premiilor concursului Carmen Patrie „Afirmarea unei identități”

Cernăuți: Decernarea premiilor concursului Carmen Patrie „Afirmarea unei identități”
17 noiembrie 2021

Cernăuți: Decernarea premiilor concursului Carmen Patrie „Afirmarea unei identități”

La Cernăuți a avut loc decernarea premiilor pentru participanții și  învingătorii la concursul Carmen Patrie „Afirmarea unei identități”, concurs de recitare a poeziei pentru elevi de etnie română din regiunea Cernăuți, organizat de Biblioteca Județeană „I.G. Sbiera” din Suceava.

La acest  concurs care s-a desfășurat cu prilejul evenimentelor culturale de la Putna -  („Serbarea de la Putna – 150 de ani”), au fost invitați să participe elevi din toate școlile cu predare în limba română din regiunea Cernăuți.

Din cauza restricțiilor pricinuite de situația epidimiologică din Ucraina și România, evenimentul oficial de înmânare a premiilor a avut loc la Palatul Național al Românilor din Cernăuți abia zilele acestea.

Gabriel Cărăbuș, directorul Biblioteceii „I.G. Sbiera” din Suceava a înmânat diplome, cadouri și premii bănești învingătorilor concursului: Constantin Costaș, Daniela Zâgrea, Gabriela Banilean, Daniela Struț, Adrian Amihalachioaie, Vitalie Levciuc și Gabriela Vicovan.

Participanții care s-au înscris la concursul de recitare a poeziei au expediat pe adresa organizatorilor înregistrările filmate.

BucPress TV Cernăuți propunesă urmăriți unele fragmente din recitalurile copiilor de la Liceul nr. 6 „Alexandru cel Bun” din Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 442


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți