Cultură
Redactor: Mariana Struț
18 octombrie 2021

Cernăuți: au fost numiți învingătorii unui concurs al inițiativelor societății civile

Cernăuți: au fost numiți învingătorii unui concurs al inițiativelor societății civile
18 octombrie 2021

Cernăuți: au fost numiți învingătorii unui concurs al inițiativelor societății civile

În regiunea Cernăuți au fost numiți câștigătorii concursului de inițiative ale organizațiilor nonprofit. 500 000 UAH vor fi cheltuiți pentru proiecte.

Inițiativele au drept obiective dezvoltarea societății civile, a culturii tradiționale și a artei. Acest lucru a fost raportat pe site-ul  Administrației Regionale de stat Cernăuți, potrivit UA Bucovina.

Printre câștigătorii concursului se numără un proiect care va dezvolta terapia canină - reabilitare cu ajutorul câinilor instruiți. Banii vor fi alocați și pentru promovarea festivalului în satul montan „Sunt Huțul”, și pentru un proiect care va face o versiune video a piesei.

De asemenea câștigător a devenit proiectul „Secretele muzeelor ​​digitale”. Conform acestuia, expozițiile muzeelor ​​care nu sunt expuse în săli urmează să fie digitalizate. Potrivit managerului de proiect Andrii Gheviuk, vizitatorii văd doar 10% din fondurile muzeale din cauza spațiilor limitate, așa că vor fi create cataloage pentru vizualizare online. De asemenea, vor fi create videoclipuri despre muzeiele bucoviniene pentru a disemina informații despre acestea.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 546


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți