Cultură
Redactor: Elvira Chilaru
13 septembrie 2021

Cele mai bune fotografii ale Carpaților – concurs încheiat în Transcarpatia

Cele mai bune fotografii ale Carpaților – concurs încheiat în Transcarpatia
13 septembrie 2021

Cele mai bune fotografii ale Carpaților – concurs încheiat în Transcarpatia

Juriul a selectat  3 fotografii, iar utilizatorii Facebook au definit „premiul pentru simpatia publicului”. Un total de 365 de fotografii au fost prezentate la concurs.

Competiția a fost susținută de Festivalul Internațional de Film Carpathian Mountain (CMIFF) în cooperare cu Societatea Zoologică din Frankfurt în cadrul programului „Conservarea pădurilor virgine din Carpați”.

Cele mai bune fotografii au fost: peisaje și păduri din Carpați: Arthur Isch, animale sălbatice, insecte, plante și ciuperci din Carpați: Anna Pomnomarenko "Pădurea mea sunt ciupercile mele!", omul și natura Carpaților (impactul  negativ al omului asupra naturii sau relația pozitivă cu natura): Larysa Uhryn„Zorii zilei pe lacul Sinevir”

Premiul publicului (câștigător determinat de numărul de aprecieri și comentarii): Pavlo Cijmmar „Primăvara în Carpați”.

Programul de conservare a pădurilor virgine  din Carpați urmărește conservarea a 300.000 de hectare de arii naturale din Carpați ca fiind una dintre cele mai mari și mai valoroase rețele de arii protejate din Europa. Zonele protejate existente ar trebui extinse cu păduri virgine importante și păduri seculare  și, prin urmare, mai bine protejate.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 420


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți