Cultură
Redactor: Marian Andronic
02 august 2021

Italia își redeschide granițele pentru turiștii ucraineni, dar există unele condiții

 Italia își redeschide granițele pentru turiștii ucraineni, dar există unele condiții
02 august 2021

Italia își redeschide granițele pentru turiștii ucraineni, dar există unele condiții

Italia este deschisă turiștilor ucraineni începând cu 31 iulie, dar cu condiția de a se afla în izolare  timp de cinci zile după sosire, a scris pe Twitter, Ministrul Afacerilor  Externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba.

 

European Truth adaugă, că în conformitate cu ordinul Ministerului Sănătății italian din 29 iulie privind trecerea frontierei actualizată de  Italia în legătură cu pandemia COVID-19, Ucraina este inclusă pe lista țărilor din categoria D din 31 iulie, care prevede posibilitatea de a vizita teritoriul Republicii Italiene în orice scop, inclusiv turism.

"Italia va restabili călătoriile fără viză pentru ucraineni pe 31 iulie, după cum recomandă Consiliul UE. Există o nuanță: cinci zile de autoizolare după sosire. Dar nici autoizolarea nu poate pereclita  emoțiile atunci când sunteți în Italia", a scris pe Twitter ministrul de Externe, Dmytro Kuleba.

Cu toate acestea, cei care doresc să viziteze Italia ar trebui să ia în considerare următoarele cerințe de bază: un certificat de testare moleculară negativă sau rapidă pentru COVID-19, care trebuie făcut cu cel puțin 72 de ore înainte de sosire; formular online de control sanitar; formular de localizare a pasagerilor, care este disponibil la https://app.euplf.eu/; la sosirea în Italia, cetățenii trebuie să se autoizoleze timp de cinci zile, urmat de repetarea unui  test la  COVID-19, care ar trebui să confirme un rezultat negativ. 

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 735


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți