Știri Social
Redactor: Elvira Chilaru
12 august 2019

Ujgorod: În transcarpatia Ziua Independenței Ucrainei va începe cu o rugăciune comună

Ujgorod: În transcarpatia Ziua Independenței Ucrainei va începe cu o rugăciune comună

În mod tradițional, zorii zilei de 24 august la Ujgorod vor  începe cu o rugăciune comună pentru pace și liniște  în Ucraina. Pentru a șasea oară consecutiv Corul Emerit Academic popular din Transcarpatia, condus de Natalia Petiy-Potapchuk, va iniția  o „Rugăciune pentru Ucraina”, dedicată celei de-a 28-a Zile a Independenței.

În fiecare an, evenimentul adună cetățenii orașului Ujgorod din regiunea Transcarpatia  în diferite locații. Anul acesta acțiunea  festivă  va avea loc în Piața Andrei Bachynsky.

Potrivit reprezentanților Corului Popular, caracteristic  „Rugăciuniii pentru Ucraina” din acest an va fi participarea invitaților străini – colectivele de artiști  amatori „Valgundietis” și „Saulgriezhi” din Letonia, care pregătesc spectacole coregrafice.

Tradițional orașul Ujgorod se va trezi  sub dangătul clopotelor lăcașurilor sfinte  din Ujgorod, rugăciunea va fi rostită  în mai multe limbi, ceea ce este deosebit de relevant pentru ținutul nostru  multinațional. Reprezentanții diferitor confesiuni  religioase  se vor întruni la rugăciune în data de 24 august de Ziua Independenței Ucrainei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Ultimile știri Social
Distribuie:
Vizualizări: 201

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate