Știri Social
Redactor: Mariana Struț
11 februarie 2019

O profesoară din regiunea Cernăuți a inițiat o acțiune de sprijin a persoanelor vârstnice

O profesoară din regiunea Cernăuți a inițiat o acțiune de sprijin a persoanelor vârstnice

Profesoara Nadia Molceanova din satul Ceahor, raionul Hliboca (Adâncata), regiunea Cernăuți, realizează o nouă acțiune de caritate – sprijinul persoanelor vârstnice care sunt singure și nu se pot deplasa pentru a-și cumpăra produse alimentare – informează Agenția BucPress.

Nadia Molceanova a creat un grup în rețelele de socializare prin intermediul căruia a fost sprijinită de persoane care nu sunt indiferente față de problemele cu care se confruntă persoanele în vârstă.

”Așa am fost educată de mama și bunica: trebuie să ajutăm pe cei care necesită  sprijin. În ziua de astăzi, din păcate, persoanele de vârstă înaintată sunt lăsate uitării. Pensia mizerabilă abia ajunge pentru achitarea plăților comunale și pâine. Cei care nu au copii sau nepoți, nu trăiesc ci ființează. În luna ianuarie am decis să creez grupuri în rețelele de socializare ”ajutor pentru bunicii din Cernăuți”. În așa mod am vrut să atrag atenția societății la această problemă. Prin intermediul rețelelor de socializare am găsit persoane care mă ajută voluntar”, a comunicat Nadia Molceanova.

În afară de cele 31 persoane în vârstă cărora li se acordă ajutor, voluntarii de asemenea duc ajutoare umanitare pacienților din cadrul spitalului de psihiatrie din Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Distribuie:
Vizualizări: 350

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate