Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
16 martie 2018

O cernăuțeancă a încercat să treacă frontiera de stat „Porubne” cu acte false

O cernăuțeancă a încercat să treacă frontiera de stat „Porubne” cu acte false

În  cadrul măsurilor operaționale și preventive „Migrant” a fost găsit și reținut un contravenient al frontierei. S-a dovedit a fi un cetățean în vârstă de 53 de ani din Republica Moldova, care este privat de libertate de peste 20 de ani. Omul a fost găsit și reținut de echipa de patrulare a departamentului „Sokieani”.

După precizarea identității vor fi întocmite documente administrative-procedurale, iar în prezent, deținutul se află în detașamentul de detenție temporară din regiunea Cernăuți.

Un alt infractor a fost găsit de polițiștii de frontieră ai departamentului Cernăuți la punctul de trecere „Porubne" în timpul controlului pașapoartelor. La verificarea pașaportului unei cetățene a Ucrainei, s-a constatat că cernăuțeanca a încercat să treacă frontiera de stat cu acte false, în cele din urmă a fost întocmit un raport în legătură cu infracțiunea adminstrativă.

BucPress

 

Vizualizări: 680

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate