Știri Social
Redactor: Mariana Struț
11 februarie 2019

Medicii cernăuțeni – învingători ai proiectului USAID

Medicii cernăuțeni – învingători ai proiectului USAID

În data de 8 februarie la Kiev a avut loc o ședință comună a reprezentanților instituțiilor medicale care vor beneficia de proiectul ”Susținerea reformei medicale” prin grant-uri pentru dezvoltarea centrelor de acordare a serviciilor medicale primare.

Regiunea Cernăuți a fost reprezentată de locțiitorul primarului de Cernăuți în chestiunile activității organelor executive, Olexander Paskar, directorul organizației nonprofit ”Centrul de acordare a ajutorului primar medico-sanitar ”Sadagura”, Natalia Kalmâkova și medicul acestei instituții Ludmila Kozub.

În cadrul ședinței a fost prezentat planul programului de grant pentru dezvoltarea Centrelor de acordare a ajutorului medical primar și prezentarea celor 15 instituții medicale care au devenit învingători ai concursului din cadrul proiectului implementat de USAID ”Susținerea reformei medicale”. Proiectul de modernizare a Centrului de acordare a ajutorului medical primar va fi implementat în regiunea Cernăuți la Centrul medical ”Sadagura” cu sprijinul material USAID și a companiei DeloitteConsultinLLC.

În cadrul acestui proiect sunt prevăzute 10 etape printre care: crearea noilor laboratoare, call-centre, achiziționarea utilajului necesar, creșterea nivelului de accesibilitate pentru persoanele cu dezabilități, crearea sălii pentru trainingu-uri, workshop-uri, etc.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Distribuie:
Vizualizări: 171

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate