Știri Social
Redactor: Mariana Struț
12 august 2019

La 2 Școli medii și un Gimnaziu din Cernăuți sunt efectuate lucrările de termoizolare a fațadelor

La 2 Școli medii și un Gimnaziu din Cernăuți sunt efectuate lucrările de termoizolare a fațadelor

În cadrul proiectului ”Eficiența energetică a clădirilor bugetare din orașul Cernăuți” se desfășoară lucrările de conservare a energiei termice prin termoizolarea fațadelor. 2 Școli medii și un Gimnaziu din orașul Cernăuți beneficiază de acest proiect.

Organizația de construcții ”Greip 2002” efectuiază reparația la Școala Nr. 24. Suma lucrărilor se estimează la 11 219 mii grivne. Școala respectivă a beneficiat de termoizolarea fațadei și instalarea de termopane în locul ferestrelor din lemn.

La Gimnaziul Nr.1 lucrările sunt efectuate de organizația de construcții ”Navitehservis”. Valoarea totală a reparației este de 13 968 mii grivne. Fațada  Gimnaziului a fost termoizolată, au fost instalate termopane, schimbate ușile, ș.a.

Reparația la Școala medie Nr.22 din cadrul proiectului va costa 21 868 mii grivne. O parte din banii alocați au fost deja folosiți. Fațada școlii deja este termoizolată, la fel au fost instalate termopane, schimbată ușa de la intrare, renovat sistemul de ventilare, termoizolat acoperișul școlii, ș.a.

Potrivit specialiștilor o asemenea de conservare a energiei termice la școlile din orașul Cernăuți va permite o economisire esențială de fonduri din bugetul orașului. 

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Ultimile știri Social
Distribuie:
Vizualizări: 164

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate