Știri Social
09 ianuarie 2018

În Ucraina au avut loc funeraliile avocatei Irina Nozdrovska ucisă în regiunea Kievului

În Ucraina au avut loc funeraliile avocatei Irina Nozdrovska ucisă în regiunea Kievului

Zeci de oameni au adus un ultim omagiu Irinei Nozdrovska, avocată a cărei ucidere a stârnit un val de indignare în Ucraina, transmite Radio Europa Liberă.

Suporterii ei au depus flori în curtea casei ei din Demidiv, în regiunea Kievului, înaintea înmormântării ce va avea loc în același sat, marți. Nozdrovska a dispărut la 29 decembrie, la două zile după ce a reușit să obțină respingerea în instanță a eliberării din închisoare a individului condamnat pentru moartea surorii ei. Trupul neînsuflețit al avocatei de 38 de ani a fost găsit într-un râu, nu departe de Demidiv, la 1 ianuarie, iar poliția a spus că înjunghiată de mai multe ori. Nozdrovska primise amenințări din cauza eforturilor de a împiedica eliberarea din închisoare a lui Dmitro Rossoshanski, condamnat pentru că a ucis-o conducând mașina beat pe sora Irinei, Svitlana Sapataniska, în 2015.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 410

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate