Știri Social
14 februarie 2018

În trenurile internaţionale ale companiei „Ukrzaliznyţea” ar putea fi introdus serviciul Duty Free

În trenurile internaţionale ale companiei „Ukrzaliznyţea” ar putea fi introdus serviciul Duty Free

Compania naţională pe acţiuni „Ukrzaliznyţea” examinează posibilitatea introducerii serviciului Duty Free în trenurile internaţionale de mare viteză.

Despre aceasta afirmă şeful-adjunct al companiei, Evghenii Kravţov. „Planificăm ca în 2018 în trenurile ucrainene să fie introduse anumite servicii privind servirea mesei, vânzarea unor cărţi şi sisteme media electronice de divertisment. De asemenea, intenţionăm introducerea serviciului Duty Free pe trenurile internţionale de mare viteză”, - a spus el.  

Potrivit lui Kravţov, se planifică, de asemenea, introducerea serviciului privind vânzarea biletelor pentru alte mijloace de transport, în special a biletelor de avion. „Există companii aeriene care sunt interesate de un astfel de sistem comun în ceea ce priveşte vânzarea biletelor de avion şi biletelor pentru călătoriile cu trenul. O astfel de inovaţie va duce la reducerea timpului şi ajungerea la fix la locul destinaţiei”, a spus Evghenii Kravţov.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 205

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate