Știri Social
Redactor: Mariana Struț
12 iunie 2019

În 4 raioane ale regiunii Cernăuți a fost anunțată stare de urgență

În 4 raioane ale regiunii Cernăuți a fost anunțată stare de urgență

Conform datelor serviciului hidrometeorologic al Departamentului stărilor de urgență în lunile mai – iunie ale anului 2019 pe teritoriul Ucrainei au căzut precipitații de două ori mai mult decât este obișnuit pentru această perioadă de timp. Pe marginea acestei chestiuni la biroul securității tehnico-ecologice și a situațiilor de urgență a avut loc o ședință extraordinară, conform site-ului ARS Cernăuți.

În cursul ședinței a fost luată decizia să se introducă starea de urgență în patru raioane ale regiunii: Sokireni, Noua Suliță, Storojineț, Vijnița. Aceste raioane au avut cel mai mult de suferit în urma ploilor torențiale în ultimile săptămâni. A avut loc inundația gospodăriilor, suspendarea trecătorilor, inundația șoselelor, dărâmarea malurilor, etc.

Menționăm că sub conducerea Prim-ministrului Ucrainei, Volodimir Groisman a avut loc ședința extraordinară a Comisiei în chestiunile securității tehnico-ecologice și a stărilor de urgență. În cursul reuniunii s-a decis ca reprezentanții puterii locale să facă un bilanț pentru eventualele despăgubiri. A fost menționat de asemenea că fiecare buget de regiune are fonduri speciale care sunt prevăzute pentru despăgubiri în caz de stări de urgență.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Distribuie:
Vizualizări: 434

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate