Social
Redactor: Mariana Struț
26 martie 2020

COVID-19: În Ucraina sunt confirmate 156 de cazuri

COVID-19: În Ucraina sunt confirmate 156 de cazuri

În data de 26 martie 2020 în Ucraina sunt confirmate 156 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus de tip nou, COVID-19. Despre aceasta a anunțat Centrul sănătății publice din Ucraina.

Rezultatele cercetărilor de laborator al Centrului sănătății publice al Ucrainei și a centrelor cercetărilor de laborator regionale au confirmat 156 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

Pe regiuni situația este următoare: Vinița-1caz, Volini-2 cazuri, Dnipropetrovsk-2 cazuri, Donețk - 1 caz, Zaporijea - 7 cazuri, Jitomir - 2cazuri (1 deces), Ivano-Frankivsc - 16 cazuri (2 decesuri), orașul Kiev - 34 de cazuri, regiunea Kiev - 24 cazuri, Lviv - 1 caz, Lughansk - 1 caz, Odesa - 4 cazuri, Ternopil - 15 cazuri (1 deces),  Herson-1 caz, Cerkasi - 2 cazuri și în regiunea Cernăuți sunt înregistrate 42 de cazuri (1 deces și 1 pacient vindecat).

În Ucraina numărul total de decese în urma îmbolnăvirii de COVID-19 este de5. Primul pacient diagnosticat cu COVID-19, din Cernăuți, a fost tratat.

În linii generale Centrele cercetărilor de laborator au efectuat analize pentru aproximativ 1000 de cazuri. De menționat că au fost cercetate nu doar persoanele care aveau simtome de viroze respiratorii acute, ci și persoanele de contact.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 263

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți