Social
Redactor: Elvira Chilaru
26 martie 2020

Compania regională de gaz din Transcarpatia avertizează clienții despre fraudatori

Compania regională de gaz din Transcarpatia avertizează clienții despre fraudatori

Diferite cazuri  au fost înregistrate în raionul Vynohradiv, unde niște necunoscuți, sub pretextul de a fi controlorii întreprinderii de gaz, au sustras  bani de la oameni.

Încercând să profite de situația dificilă din Ucraina și din lume, escrocii au început să acționeze. Ei intră  în casele oamenilor, convingându-i  că sunt reprezentanți ai SA Zakarpatgaz. Acești oameni susțin că sunt nevoiți să deconecteze apartamentul  de la alimentarea cu gaz, deoarece dispozitivele au fost instalate  fără autorizație  și cu nereguli. Apoi, pentru a nu închide alimentarea  cu gaze naturale ei cer de la  proprietari 500 de grivne.

Societatea în cauză avertizează consumatorii că acești oameni nu sunt reprezentanți ai companiei. În prezent nu sunt autorizate  activități de oprire a gazului în zonă.

Începând cu 16 martie 2020, carantina a fost introdusă și la  Zakkarpatgaz SA. Aceasta înseamnă  că unele servicii funcționează de la distanță, altele,cum ar fi în caz de situații de urgență  - în regim normal.

Dorim să vă informăm că în perioada de carantină, compania a luat o decizie de a nu deconecta consumatorii de la alimentarea cu gaz. Vă rugăm să rețineți că în modul obișnuit de deconectare de la alimentarea cu gaz, reprezentanții Transkarpathgaz SA avertizează întotdeauna din timp.

Dacă cineva afirmă că e  reprezentant al companiei,  solicitați-i să arate legitimația. Este puțin probabil să vă poată demonstra  un astfel de document. Dacă o persoană o oferă, asigurați-vă că documentul conține sigiliu  și căutați perioada  de valabilitate. Mai bine - faceți o poză pe telefonul mobil.

Vă rugăm să fiți atenți și să nu cedați provocării escrocilor. Dacă dumneavoastră sau prietenii dvs. cunoașteți  un asemenea  caz, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon : 067-244-65-90 sau să scrieți la adresa press@zkgas.com.ua

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 228

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți