Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
09 ianuarie 2019

Cazurile de infecţii respiratorii în țară se află sub pragul epidemic

Cazurile de infecţii respiratorii în țară se află sub pragul epidemic

Ucraina este afectată de un nou virus Singapore. Potrivit medicilor, numărul persoanelor afectate de gripă este de trei mai mare decât în anul 2018. Totodată, aceştia susţin că virusul Singapore este mult mai agresiv faţă de cele precedente, fiind deja înregistrare 7 cazuri de deces.

În plus, medicii infecţionişti preconizează că numărul îmbolnăvirilor va creşte la sfârşitul lunii ianuarie, când elevii vor ieşi din vacanţă. Specialiştii, au menţionat, de asemenea, că Ucraina dispune de doze de vaccin împotriva acestei infecţii, însă la un preţ mult mai mare faţă de anul trecut. Această creştere se datorează faptului că vaccinul nu include 3, ci 4 componente.

Potrivit unor estimări, pentru tratarea bolilor cauzate de virisul Singapore, oamenii trebuie să cheltuie între 420 şi 4800 grivne.

Din fericire, deocamdată, în regiunea Cernăuţi nu a fost înregistrat nici un caz de îmbolnăvire.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 225

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate