Social
Redactor: Mariana Struț
26 februarie 2020

Bullying la Cernăuți: Primul caz ajuns în instanță

Bullying la Cernăuți: Primul caz ajuns în instanță

Într-un Liceul din orașul Cernăuți a fost identificat un caz de bullying. Părinții copiilor clasei a 5-ea au adresat plângeri în instanță.

Unul din elevii clasei a 5-ea dintr-un liceu cernăuțean ține în frică colegii săi. Părinții celorlalți copii caută sprijin în instanță și mass-media, susținând că nu pot găsi soluția singuri și au obosit să-și liniștească copiii.

Școlarii se plâng părinților că colegul îi agresează verbal și fizic, îi înjosește și îi bate. Părintele copilului agresiv însă, consideră purtarea acestuia normală, care nu ar fi ieșit din comun.

În urma adresării părinților elevilor agresați poliția juvenilă (pentru minori) a trimis o adresare pe marginea acestui caz de bullying la judecătorie. Părinții intimidatorului vor fi nevoiți să achite o amendă în sumă de 850 grivne. Însă ei au decis să inițieze apel pentru a demonstra că fiul lor nu este vinovat. Tatăl băiatului inculpat susține că comportamentul lui este identic cu acel al colegilor.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 376

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți